Kello joululahjaksi!

Rannekello joululahjaksi

Rannekello on aina perinteinen ja hyvä joululahja niin naiselle kuin miehellekkin. Keskisen Kellon laaja valikoima on nyt parhaimmillaan! Käy vaikka itse katsomassa alla olevasta linkistä!

Siirry verkkokauppaan!

 

Miksi ostaa joululahjat juuri meiltä?

 

1. Ostaminen on turvallista

Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti. Verkkokauppamme on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Laatumerkin. Pääset tutustumaan sääntöihin klikkaamalla alla olevaa Luotettavaa toimintaa -logoa.

 

 

2. Osta nyt, maksa vasta helmikuussa

Nyt voit tehdä jouluostokset kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun lopussa! Klarnan joulukampanjan avulla teet ostoksia marras-, joulu- ja tammikuussa ja maksat vasta helmikuun lopussa 0% vuosikorolla. Laskun loppusummaan lisätään ainoastaan perustamismaksu 3,95 EUR/tilaus.

 

3. Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Toimitusaikamme on todella nopea, koska kaikki verkkokaupastamme ostettavissa olevat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme. Arkipäivinä ennen klo 14.00 vastaanotetut tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  • Postitse -toimitustapaa käytettäessä tuote on pääsääntöisesti noudettavissa lähimmästä postin noutopisteestä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 jälkeen, jos tilaus on tehty ennen klo 14.00. Pienet toimitukset lähetetään kirjeitse suoraan postilaatikkoon/-luukkuun.
  • SmartPOST -toimitustapaa käytettäessä tuote on pääsääntöisesti noudettavissa valitsemastanne SmartPOST -automaatista kahden arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä, jos tilaus on tehty ennen klo 14.00.

 

 

4. Ilmainen asiakaspalautus

Kaikilla tuotteillamme on ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus. Joulun kunniaksi tarjoamme asiakkaillemme laajennetun palautusoikeuden. Teillä on oikeus palauttaa tilaamanne tuotteet 10.1 .2013 asti. Näin teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, jos lahja ei olekkaan mieluinen. Tästä poikkeuksena ovat ainoastaan nuuskatykit hygieniasyistä (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4) ja asiakkaan toivomuksesta kaiverretut/räätälöidyt tuotteet (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3) Kuluttajansuojalaki

 

5. Suomen suurin kellovalikoima

Meillä on Suomen suurin kellovalikoima edullisin hinnoin. Tällä hetkellä erilaisia rannekelloja on valikoimissamme jo lähes 2000, joista yli 300 mallia on vähintään 30% alennuksessa (Outlet ). Verkkokauppamme on helppo, nopea ja riskitön tapa tilata tuotteita, joita lähialueellanne ei välttämättä ole tarjolla. Upea ja harvinaisempi kello on hyvä tapa erottua joukosta. Meillä on valikoimissamme tuotteita jokaisesta hintaryhmästä, joten löydätte varmasti juuri teille sopivan kellon.

 

6. Aidot merkkituotteet

Kaikki verkkokaupassamme ja myymälässämme myynnissä olevat tuotteet ovat täysin aitoja ja virallisilta maahantuojilta ostettuja. Kaikille tuotteillemme myönnetään valmistajan tai maahantuojan virallinen takuu, joten voit olla varma, että takuuasiat hoituvat asianmukaisesti. Toimitamme merkkikellot valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

 

7. Turvalliset maksutavat

Suomen verkkomaksut Oy vastaa verkkopankkien sekä Visa ja Mastercard luottokorttimaksujen turvallisuudesta. Suomen Verkkomaksujen toiminnan tärkein periaate on turvallisuus – sekä kauppiaalle, verkkopalvelusta ostavalle kulutajalle että yhteistyökumppaneinamme toimiville pankeille ja luottolaitoksille. Yrityksen kaikki toimintamallit on rakennettu turvallisen verkkomaksamisen näkökulmasta. Suomen Verkkomaksut Oy on Suomen suurin verkkomaksuja välittävä palvelu, joten sen turvallisuus on taattu. Maksusivumme ovat SSL suojatut, joten voit käyttää huoletta myös Klarnan maksupalveluita.

 

8. Ilmainen kaiverruspalvelu

Voimme kaivertaa toivomuksesta tuotteisiin asiakkaalle tärkeän viestin. Tämä edellyttää tietenkin sitä, että tuotteeseen on mahdollista kaivertaa. Jos kaivertaminen on mahdollista, se on merkitty selkeästi tuotetietoihin ja löydätte tuotekortilta alla olevan kuvan mukaisen kentän, johon kaiverrettavat tiedot syötetään. Huomioithan, ettei kaiverretuilla tuotteilla ole palautusoikeutta. (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3)

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>