Michael Kors kellot netistä!

Michael Kors kellot ovat saavuttaneet maailmalla ennen näkemättömän suosion! Jos menet lomalle Pohjois-Amerikkaan tai vaikkapa Ruotsiin niin huomaat kadulla, että lähes kaikilla nuorilla vastaantulijoilla on ranteessaan Michael Kors. Tämä ei sinänsä ole mikään ihme, koska Michael Kors rannekellot ovat yksinkertaisesti todella kauniita ja suorastaan säihkyvät kantajansa ranteessa. Niiden suosio kasvaa myös Suomessa jatkuvasti, minkä huomaa esimerkiksi siitä, että lähes kaikilla bloggareilla on jo, tai on ainakin ostoslistalla MK rannekello. Mallisto laajenee jatkuvasti uusilla kauniilla rannekelloilla, ja useille MK kelloista onkin tullut keräilykohde. Michael Kors on Amerikkalainen muotisuunnittelija, joka käyttää luomuksissaan maanläheisiä sävyjä, sekä materiaaleina keramiikkaa, ruostumatonta terästä ja nahkaa. Hän on tuonut punakullanväriset rannekellot myös nuorten muotiin.

Michael Kors kellot sopivat hyvin ylioppilas- tai valmistujaislahjaksi. Verkkokaupastamme löydät Suomen suurimman valikoiman Michael Kors kelloja. Valikoimaan pääset tutustumaan klikkaamalla tätä linkkiä: Michael Kors kellot

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>