Isänpäivälahjat Keskisen Kellon verkkokaupasta!

Mitä ostaisit isälle lahjaksi?


Tähän aikaan vuodesta jokaisella on aina sama ongelma: ”Mitä ostaisin isälle lahjaksi?”. Isänpäivälahjan ostaminen osoittautuukin monesti todella vaikeaksi. Isillä kun tahtoo olla jo kaikkea. Kännykköjen ”vallankumouksen” jälkeen useat, varsinkin miehet, ovat jättäneet rannekellonsa pöytälaatikkoon. Onhan se totta, että kännykästä pystyy katsomaan ajan siinä missä rannekellostakin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että rannekello on niin paljon muutakin kuin ajan näyttäjä. Se voi olla asuste, muisto tai jopa statussymboli. Eri ihmisille ja kulttuureille rannekellot tarkoittavat eri asiaa.

Isän pöytälaatikosta löytyy todennäköisesti kello, joka ei vastaa enään nykypäivän kelloihannetta. Se voikin olla yksi syy, miksei kelloa enää kaiveta esille. Perinteisiä, tavallisen näköisiä ja kokoisia, rannekelloja myydään yhä harvemmin, sillä kellon tulee sopia ajanmukaiseen asukokonaisuuteen. Värikkäät ja isot asusteina toimivat kellot ovatkin nousseet suureen suosioon myös suomalaisten keskuudessa. Yhä useampi suomalainen mieskin omistaa jo useamman erilaisen kellon. Esimerkiksi kellon nahkaranneekkeen värillä on suuri merkitys. Eihän kukaan käytä mustien nahkakenkien kanssa ruskeaa nahkavyötä?

Rannekellotrendit ovat ajassa muuttuvia, mutta niiden muuttumisen syklit ovat huomattavasti pidempiä, kuin esimerkiksi muotivaatteiden. Kello onkin hyvä investointi pidemmäksi ajaksi. Voit olla varma, että isäsi/puolisosi voi käyttää hänelle lahjaksi ostamaasi kelloa useita vuosia.  Tällä hetkellä suosiossa ovat mahdottoman isot kellot ja kellotaulut, jotka eivät välttämättä ole kaikkien mieleen. Onneksi lähes kaikkien brändien valikoimista löytyy myös perinteisempiä ja pienempiä kelloja, jotka ovat kuitenkin ajan hengen mukaisia.

Kello kuvastaa usein kantajansa persoonaa. Tunnet isäsi parhaiten, joten loppujen lopuksi oikeanlaisen kellon valitseminen ei ole niin vaikeaa kuin aluksi luulet. Työskenteleekö isäsi pankissa? Jos työskentelee, hänelle varmasti sopii jokapäiväiseen käyttöön perinteikäs pukukello. Jos isäsi on urheiluhenkinen, niin kannattaa harkita sporttikellon tai sykemittarin ostamista. Mikäli hän tekee raskasta päivätyötä esimerkiksi raksalla, kannattaa harkita kestävää, safiirilasilla varustettua kelloa.

Voimme auttaa oikeanlaisen kellon valitsemisessa. Meillä on Suomen suurin rannekellojen ja sykemittareiden valikoima, johon kuuluu jo yli 2300 eri mallia. Jos jostain, niin meidän valikoimistamme löydät isällesi parhaan isänpäivälahjan. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kaiverruksen, mikäli haluamaanne kelloon on mahdollista kaivertaa. Voit tutustua verkkokauppamme valikoimaan osoitteessa: www.keskisenkello.fi . Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rannekelloista tai tarvitset apua oikeanlaisen kellon valitsemisessa, niin otathan yhteyttä osoitteeseen keskisen.kello@tuuri.fi

 

Tommy Hilfiger 1710339 Gabe

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>