Rannekello Valmistujaislahjaksi!

Rannekello on yksinkertaisesti loistava lahja valmistuvalle nuorelle, koska nykypäivänä jokainen nuori haluaa käyttää rannekelloa. Vaikka lahjansaajalla olisi jo kello tai kaksi, niin se ei haittaa, sillä nykypäivän nuoret eivät pane pahaksensa vaikka heillä olisi useita rannekelloja erilaisia tilanteita ja asuja varten. Rannekellot ovatkin nykyään asusteita, eikä niistä välttämättä edes katsota aikaa. Kannattaa toki valita rannekello siten, ettei lahjansaajalla ole jo aiemmin samanväristä tai -tyylistä. Jos tyylikäs pukukello löytyy jo, niin kannattaa esimerkiksi valita urheilullinen arkikello, tai muodikas retrokello.

Verkkokaupastamme löydät Suomen suurimman, yli 2000 rannekellon valikoiman, joten voit olla varma että löydät sopivan lahjan valikoimastamme. Voit ostaa lahjan huoletta, koska myönnämme 30 päivän palautusoikeuden, ja mikäli jostain syystä lahjansaaja ei pidäkään valitsemastasi tuotteesta, niin voit vaihtaa tai palauttaa sen vaivatta ja kuluitta. Jos olet varma tilaamastasi tuotteesta, niin sinun kannattaa ehdottomasti tehdä lahjasta ainutlaatuinen ja valita kelloon myös ilmainen kaiverrus. Lisäksi uuden verkkokauppamme kunniaksi myönnämme kaikille toukokuussa tehdyille tilauksille ilmaisen toimituksen!

Klikkaa tästä ja osta rannekello netistä!

Rannekello on nuorelle mieluinen asuste

Rannekellojen suosio on ollut pitkään kasvussa nuorten joukossa. Tämä on selvästi nähtävillä esimerkiksi Blogeista, joissa nuoret naiset mielellään esittelevät kellojaan erilaisten asukokonaisuuksien kanssa. Kelloaiheisia blogi-postauksia tehdään jatkuvasti, ja yllättävän usein niissä esiintyy samat suositut brändit. Näitä suosittuja rannekellobrändejä on esimerkiksi Michael Kors, Daniel Wellington, Triwa, Marc by Marc Jacobs ja Tommy Hilfiger. Nämä kaikki huippumerkit on  saatavilla meiltä, yli 40 muun brändin lisäksi! Jos ostat rannekellon näiden brändien valikoimista, niin voit olla varma että se on mieluinen.

Nuorten miesten rannekellot

Tällä hetkellä suurin osa nuorista miehistä haluaa pukeutua klassisesti, ja luonnollisesti myös rannekellon pitää vastata muuta asukokonaisuutta. Meiltä löytyy sopivia klassisia kelloja jokaisesta hintaryhämästä. Daniel Wellington kellot ovat loistavia esimerkkiejä edullisesta hintaryhmästä. Niiden klassinen tyylikkyys ja ajattomuus ovat nostaneet ne suureen suosioon nuorison joukossa. Natorannekkeiset mallit maksavat vain 149€, ja nahkarannekkeiset 179€. Näihin kelloihin ei helposti kyllästy, koska niihin on saatavilla monenlaisia itse kotona vaihdettavia nahka- ja kangasrannekkeita.

Klassisia rannekelloja on saatavilla myös hieman arvokkaammasta hintaryhmästä. Esimerkiksi Hugo Boss tarjoaa tyylikkäitä pukukelloja 200-400€ hintaan. Boss kellot on meillä nyt 15% alennuksessa, joten säästät selvää rahaa, kun tilaat meiltä. Hugo Boss on suomessa arvostettu merkki, ja on varmasti nuorten miesten mieleen.

Jos haet valmistuvalle todella laadukasta ja arvostettua kelloa, kannattaa katsoa Frederique Constant valikoimamme. Frederique Constant on arvostettu Sveitsiläinen kellomerkki, joka tarjoaa tyylikkäitä ja ajattomia aikarautoja kvartsi ja automaattikoneistoilla. Kellojen hinnat liikkuvat noin 800 eurosta ylöspäin. Teemme kelloista tarvittaessa mielellämme tarjouksen.

Nuorten naisten kellot

Tommy Hilfiger rannekellojen suhteellisen edullinen hintataso hyvään laatuun ja kauniiseen ulkonäköön nähden on nostanut ne suureen suosioon Suomessa ja maailmalla. Tommy hilfiger rannekellot ovat meillä nyt 20% alennuksessa. Laajasta mallistosta löytyy kelloja jokaiseen liefestyle-kategoriaan. Esimerkkeinä voi mainita sporttisen Toni-sarjan ja klassisen kauniin Gracie-sarjan. Suurin osa kelloista on alle 150€ hintaisia.

Blogimaailmaa seuraamalla näkee välittömästi että iso osa nuorista naisista haaveilee tällä hetkellä Michael Kors tai Marc by Marc Jacobs rannekelloista. Niiden pramea ulkonäkö, säihkyvät kivet ja korumainen muotoilu ovat ajan hengen mukaisia. Varsinkin punakullanväriset korukellot ovat nuorten suosiossa. Meillä on Suomen suurin valikoima kummaltakin brändiltä, joten kannattaa käydä vilkaisemassa verkkokauppamme valikoimaa. Näiden kellojen hinnat pyörivät 145-500 euron välissä.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>