Mitä isänpäivälahjaksi?

Mitä isänpäivälahjaksi?

Pimenevät illat ja kirpsakat syyskelit tietävät ainakin yhtä asiaa – isänpäivä lähestyy. Tuota isien kunniaksi vietettävää päivää juhlitaan perinteisesti marraskuun toisena sunnuntaina. Isänpäivän juhlimisen juuret juontavat jo 1940-luvulle, vaikka almanakkaan päivä on ilmestynyt lopullisesti vasta 1980-luvulla. Isänpäivänä tapaamme rauhoittua viettämään aikaa perheen kesken hyvän ruoan ja ehkä jonkun isälle mieluisan tekemisen parissa. Isä on monelle meistä ainutlaatuinen ja korvaamaton henkilö, joka ansaitsee varmasti pientä hemmottelua silloin tällöin siinä missä äiditkin.

Kuten muidenkin lahjojen osalta, myös isänpäivälahja perinteet ovat muuttaneet muotoaan vuosien saatossa. Ennen lahjoja ostettiin ennemminkin tarpeeseen, kun taas nykypäivänä ihmisillä tuntuu olevan jo kaikkea. Ja kukapa haluaisi nurkkiin pyörimään yhtään ylimääräistä roinaa? Kaiken lisäksi miehet tuntuvat olevan keskimäärin melko vaatimattomia. Isit tyytyvät vähään, eivätkä koe samanlaista materialismionnellisuutta kuin talon naisväki. Poikkeus vahvistaa säännön toki tässäkin asiassa.

Olipa puolisosi, isäsi tai isoisäsi millainen tahansa, ansaitsee hän huomiota vuoden jokaisena päivänä, erityisesti isänpäivänä. Lämmin halaus ja muistutus olemassaolon tärkeydestä ovat varmasti isänpäivänä avain asioita, mutta isää voi olla mukava muistaa myös pienellä tai vähän suuremmalla lahjalla.  Olisiko sopiva lahja esimerkiksi rannekello, koru, lompakko vai jotain muuta? Sen päätät Sinä! Tässä muutama loistava lahjavinkki.

Rannekellojen aikakausi

Lahjasuosikit ovat vuosien saatossa vaihdelleet, mutta rannekello on ollut kautta aikain hyvä lahja. Sekä miesten että naisten rannekellomuoti on edennyt vauhdilla, eikä yhtä oikeaa rannekello mallia tai tyyliä ole olemassa. Rannekelloa pidetään ajannäyttäjän lisäksi myös asusteena, joten yhä yleisempää on ostaa eri tyylisiä kelloja eri tilanteisiin, asuihin, arkeen ja juhlaan. Onko isä tai puoliso mielestäsi enemmän sporttisen vai klassisen tyylin edustaja? Millainen kello sopisi hänen työhön? Vai tykkääkö hän käyttää kelloa mieluummin vapaa-ajallaan?

Sporttista isää voisi miellyttää Casion, tai hintatasoltaan hieman edullisemman Adidaksen kello. Sykemittari on myös loistava lahjaidea urheilua rakastavalle isälle. Kaupastamme löydät hyvän valikoiman Suunnon, Polarin ja Garminin sykemittareita unohtamatta kilpailukykyisiä hintoja. Pukukelloa etsiessä suosittelemme vilkaisemaan Emporio Armanin, Gantin ja Hugo Bossin kellovalikoimat. Tyylikkäitä ja ajanhengen mukaisia rannekelloja löytyy myös Tommy Hilfigeriltä sekä Thomas Sabolta. Perinteisempiä kelloja löydät esimerkiksi Candinolta ja Citizeniltä. Jos isäsi työasuna on jokin muu kuin puku, ja kellon on oltava muutakin kuin tyylikäs, käyhän vilkaisemassa Swiss Military Hanowa valikoima. Sarja sisältää rannekelloja, jotka kestävät kovempaakin käyttöä naarmuuntumattoman safiirilasin vuoksi.

Nuorekkaalle isälle kello voisi löytyä esimerkiksi Fossilin valikoimasta, kun taas perinteikkyyttä arvostava isä voisi pitää suomalaisen kellomerkin Leijonan rannekellosta. Laatua arvostavalle isälle lahjaksi voisi puolestaan ajatella Japanilaista Seiko kelloa. Moderneja ja persoonallisia kelloja löydät brändeiltä kuten House of Marley ja Timberland. Tyylikkäitä mutta hieman persoonallisempia kelloja tarjoavat myös melko uudet brändit Komono ja Triwa. Elegantin isän ranteeseen sopii Nick Cabanan tai Skagenin rannekello. Suosittuja ovat olleet myös klassiset ja minimalistiset Daniel Wellington kellot, joiden runsas rannekevalikoima ja rannekkeen helppo vaihdettavuus tekevät kellosta hyvin monipuolisen asusteen.

Löydät nämä ja muiden brändien kellot verkkokauppamme yli 1400 miesten kellojen valikoimasta.

Korujen suosio kasvussa

Korujen käyttö miesten keskuudessa on lisääntynyt, ja perinteisten kalvosinnappien ja solmioneulojen rinnalla kaulakorut ja rannekorut asusteina ovat nostaneet suosiotaan. Verkkokauppamme miesten korut –kategoriasta löydät vaihtoehtoja perinteisestä rock-henkisiin koruihin sekä muotikoruista suomalaisiin design koruihin. Suurin osa koruistamme on edullisia, joten koru on mainio lahjaidea myös silloin, kun haluat ostaa jotain arvokasta tai henkilökohtaista, mutta hintatasoltaan kohtuuhintaista. Osaan koruistamme on mahdollista saada myös kaiverrus, mikä tekee korusta vielä henkilökohtaisemman.

Rahat ja kortit hyvään järjestykseen

Jos korut ja kellot eivät ole päivänsankarin juttu, on mainio vaihtoehto antaa lahjaksi lompakko, jota jokainen meistä tarvitsee. Vanhat perinteiset nahkalompakot ovat saaneet kilpailijoita näppäristä ja vähemmän tilaa vievistä korttikoteloista ja lompakoista. Niissä pysyvät niin kortit, setelit kuin kuititkin hyvässä järjestyksessä. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on suunniteltu erilaisia lompakoita, joten kannattaa vilkaista esimerkiksi Exentrin, Secridin ja Troikan valikoima ja valita malli, joka vastaa parhaiten isän tarpeita. Mallista riippuen esimerkiksi korttipaikkoja voi olla kolmesta kahteenkymmeneen.

Vielä on hyvin aikaa isänpäivälahja ostoksille

Keskisen Kello haluaa auttaa ilahduttamaan isejä näin isänpäivän lähestyessä. Sekä liikkeemme että verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman niin koruja, kelloja kuin muitakin lahjatavaroita. Verkkokaupastamme voit kätevästi selailla lahjavaihtoehtoja ja ostaminen verkkokaupasta on nopeaa, helppoa ja turvallista. Sivuillamme on erillinen outlet-osio, josta löydät paljon tuotteita huikean edullisesti. Mikäli mieluinen lahja löytyy kuitenkin verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, saat isänpäivätarjouksena -10%  alennuksen käyttämällä alennuskoodia ……. Toimitamme tuotteet nopeasti 1-2 arkipäivän kuluessa, ja vieläpä postikuluitta!

Ota siis mukava asento ja käy tutustumassa Keskisen Kellon verkkokaupan laajaan valikoimaan. Tänä vuonna lahjan ostaminen on nopeampaa ja vaivattomampaa kuin voisit kuvitellakaan!

Klikkaa tästä verkkokauppaamme

Huomioithan, että saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistamme marraskuun ajan alennuskoodilla: MARRAS

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>