Uusi Suunto Spartan Sport Wrist HR

Suunto Spartan Sport -mallistoon on julkaistu uusi Wrist HR -malli, joka mittaa sykkeen ranteesta

Suunto julkaisi Spartan Sport Wrist HR -rannekellon,  joka pitää sisällään aikaisempien Spartan Sport -laitteiden ominaisuuksien lisäksi Suunnon ensimmäisen ranteesta mittaavan teknologian. Mittaus ranteesta tapahtuu optisella tekniikalla. Yhteistyössä yhdysvaltalaisen Valencellin kanssa Suunto pystyy tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan ja vakaimman mittausteknologian. Valencell on edelläkävijä useiden puettavien biometristen antureiden valmistuksessa.

Spartan Sport Wrist HR -sykemittari täydentää aiempaa Suunto Spartan -tuoteryhmää, joka esiteltiin kesällä 2016. Spartan Sport Wrist HR on takuuvarmaa Suunto-laatua, ja kestää kovempaakin käyttöä. Wrist HR -malli tulee markkinoilles markkinoille keväällä 2017.

Valencell – Johtava rannemittausteknologian valmistaja

Uuden Spartan Sport Wrist HR -laitteen osalta Suunto käyttää Valencellin laadukasta ja patentoitua biometrista PerformTek-mittaustekniikkaa, joka on vailla vertaa. Valencell on kiistaton markkinajohtaja tarkan anturitekniikan alalla. Helppokäyttöisten liikunnan seurantaratkaisujen kysynnän kasvaessa Suunnon tavoitteena on ollut yhdistää samaan laitteeseen sekä kätevä optinen sykemittaus että Suunnon koko urheiluasiantuntemus ja tarkka seurantatekniikka. Koska sykkeenmittaus ranteesta ei vieläkään pysty tyydyttämään kaikkein vaativimpien urheilijoiden mittaustarkkuuskriteerejä, niin kellon kanssa voi käyttää myös perinteistä sykeanturia.

”On ollut upeata tehdä yhteistyötä Valencellin, johtavan puettavien biometristen antureiden valmistajan kanssa tarkan rannesykemittaustoiminnon lisäämiseksi Spartan-GPS-kellomallien uuteen sukupolveen”,sanoo Sami Arhomaa, Suunnon Performance-liiketoimintayksikön johtaja. ”Valencellin PerformTek-tekniikka on puettavien biometristen laitteiden alalla huippustandardi. Valitsemalla Valencellin toimittajaksi voimme olla varmoja, että tuotteen laatu täyttää sille asetetut odotukset ja että käyttäjät saavat luotettavan laitteen.”

Täydelliset tuotetiedot julkaistaan myöhemmin. Suunto Spartan Sport Wrist HR on osa Suunto Spartan -ratkaisua ja hyödyntää Suunto Movescount -palvelun ja Movescount App -sovelluksen kautta käytettäviä yhteisövetoisia työkaluja. Spartan Sport Wrist HR tulee saataville kolmen värisenä: Black, Blue ja Sakura. Sen suositushinta on 499 €.

Katso Spartan Wrist HR valikoima täältä.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>